anilenis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tedarik bence en kolay şey benim için aktif çalışan bir yer ürünlerde sorun yaşanacağını zannetmiyorum. Ortalama gidecek ürünleri de kafamda şekillendirebiliyorum oda yukarıda örnek verdiğim şekilde eşim sever öyle pasta tabaklarını vs. Bir e-ticaret sistemi ile başlamalıyım gibi geliyor birde sormak istediğim bir şey var. Eşimin üzerine dükkan var vergi mükellefi zaten onun üzerine şahıs şirketi açarak oradan devam edilse extra vergi durumlarından kaçınmış oluruz benim sıfırdan girmem daha mantıksız geliyor. Sizce nasıl olmalı?
Çok mantıklı direk olarak vergi levhasına bu iş hakkındaki kolu hemen eklete bilirsin muhasebeciniz halleder bunu. Sonra alt yapısı sağlam piyasadaki her kese bakma tanıdıkların varsa araştır panellerine bak hata alıp almadıklarını iyice sor, destek verip vermediklerine edit yapıldığından ek ücret vs alıyorlar mı bu tip şeyleri iyice kontrol et. Kesinlikle ürünlerin görseli için bir alt yapı kur kendine orta yollu bir fotoğraf makinesi ile çok güzel resimler çekebilirsin. Çiceksepetinde bugün dikkatimi çeken şey resimler özel dekorla çok güzel resimler çekilmiş. Yani bu dediklerim sana bir fikir getirsin çok önemli şeyler.