Hocam bir sosyoloji öğrencisi olarak TAMAMİYLE KENDİ ÇERÇEVEMDEN değerlendiriyorum: Genelde müşteri algısı ne kadar çok ücretsiz opsiyon ve promosyon varsa ürünün altında bir o kadar hinlik arıyor. Özellikle beyaz eşya sektörü biraz mimli bir sektör olduğundan, bana sorarsanız biraz kurumsal ya da biraz cool diyim takılmayı deneyin. bence daha çok verim alırsınız. Büyük şirketlere bakarak da bunu görebilirsiniz. kaçan kovalanıyor her zaman. yüzlerce örnek sayabilirim bu konuda mesela mondial - yamaha ya da apple - samsung gibi gibi.
Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Çalıştığım firma Türkiye üretimi (Türk Malı) olmasına rağmen, Türkiye üzerinde 1 tane bile televizyon, görsel ya da sponsor reklamda bulunmamış bir firma. Aslında ben sanki birazda bilinmediğimiz için mi bu kadar müşteri ve bütçe kaybına uğruyoruz diye kendimi sorguluyorum. Ürünlerimiz Türkiye'de ki diğer firmalara nazaran 1-2 tık daha pahalı. Örnek veriyorum X firmanın ürünü 500TL iken bizimkisi 1.000 ya da 1.500 TL değerinde. Elit müşteri kitlesi bu markayı tercih ediyor. Ancak bunu dijital ortamda bir verim olarak göremiyorum.