BiELOF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
  • Google tarafından webmasterlar için yapılan; Eski GGG yeni URL Denetle index aldırmak için mi tasarlanmıştır?
  • Şimdi yeni siteyim diye benden eski bir site bu içeriği isterse 1 dk sonra alıp aynen kopyalasa bile benim yazdığım %100 özgün içeriğin benim açımdan çalıntı olarak mı değerlendirilecek?
Komik olmayın lütfen.

İnsanları yanlış yönlendirmeyelim lütfen. (Sizin mesajınızdan alıntıdır. Katıldığım tek nokta budur.)
Sorunuz: Google tarafından webmasterlar için yapılan; Eski GGG yeni URL Denetle index aldırmak için mi tasarlanmıştır?
https://support.google.com/webmaster.../9012289?hl=tr buradaki bağlantıdan ne için tasarlandığını öğrenebilirsiniz. Renklendirilmiş bölümde gördüğünüz gibi bir içeriğinizi indeksletmek için kullanabileceğiniz görünüyor.

Genel görevler:
  • Bir URL'nin mevcut dizin durumunu görme: Google'ın sayfanızın dizine eklenmiş sürümü hakkında bilgi alın. Google'ın sayfanızı dizine ekleyebilmesinin veya ekleyememesinin nedenini öğrenin.
  • Yayındaki bir URL'yi denetleme: Sitenizdeki bir sayfanın dizine eklenebilir olup olmadığını test edin.
  • Bir URL için dizine ekleme isteğinde bulunma: Bir URL'nin Google tarafından taranmasını veya yeniden taranmasını isteyebilirsiniz.
  • Sayfanın oluşturulmuş bir sürümünü görüntüleme: Sayfayı Googlebot'un gördüğü şekilde sunan ekran görüntüsüne bakın.
  • Yüklenen kaynaklar listesini, JavaScript çıkışını ve diğer bilgileri görüntüleme: Sayfayla ilgili karar kartındaki daha fazla bilgi bağlantısını tıklayarak kaynakların, sayfa kodunun ve diğer bilgilerin listesine bakın.
Sorunuz: Şimdi yeni siteyim diye benden eski bir site bu içeriği isterse 1 dk sonra alıp aynen kopyalasa bile benim yazdığım %100 özgün içeriğin benim açımdan çalıntı olarak mı değerlendirilecek?

Eğer sizden önce indeks alırsa, google botu o siteyi sizin sitenizden önce tararsa, sizin içeriğiniz kopya olarak değerlendirilecektir. Bu yüzden ceza almayacaksınız ama sıralamada istediğiniz yere de gelemeyeceksiniz.