rowCount adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.r10.net/is-verenler/2504...inicaktir.html

Samsundan gelen başvuru sayısı : 0
Samsun dışı (ankara, izmir ve istanbul) : 8

okadarını söyleyeyim işte
Hayırlısı bakalım Sizin Samsun sanırım ofis. Eğer bu tarz bi işi yapabilirim derseniz, konuşmaya, en kötü bi tanışmaya çayınızı içmeye geliriz .

Backlinkim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Samsun’luyum, işini gayet iyi bir şekilde yapan kişiler de tanıyorum. Fakat artık insanlar konuşup konuşup, dönüş yapmayan, düşük fiyat veren kişilerden bıkmış durumda. Ben şunu istiyorum, şunu, şunu da. Peki fiyat ne. Şu kadar tl. Ooo çokmuş ya muhabbetine geliyor hemen konu. Bunu ben de çok yaşadım. Yeri geliyor saatlerce görüşme oluyor, ya verilen teklif çok düşük ya da işi vermek isteyen kişi daha kendisi ne yapmak istediğini tam anlamıyla bilmiyor

R10’da da çok var işini çok iyi yapan, ofisi olan arkadaşlar. Konu sahibi yanlış anlamasın, artık yazılım işi ile uğraşan kişiler bu tarz konulara pek dönüş yapmak istemeyebiliyor. Çünkü 10 iş verenden en az 7’si fiyat konusunda çok ölücü. İstekler fazla, verilen miktarlar az.
Hocam ben miktar vermiyorum zaten önce kaba taslak ne istediğimi anlatırım, yapabilirim derse de yazıya dökerim bu bu bu özellikler için istenen fiyat nedir diye. O fiyatı o an verecek durumda değilsem bile dursun bu size bu kadar süre içinde dönerim tekrar konuşuruz derim. nitekim buna yakın bi iş için buradan bir arkadaşla konuşmuştuk daha önce. araya pandemi muhabbeti falan girdi az beklemeye aldım. Artık yapayım dediğimde ilk aradığım insan da o oldu. Ama arkadaş dönüş yapmayınca mesajıma ben de yeni birisine bakıyorum. Yoksa senden fiyat alayım başkasına ondan daha ucuzunu yaptırayım falan zaten bi sürü zaman kaybı. bir kişi bulamıyoruz kaldı ikincisine bakacaz

Ha fiyat gerçekten o iş için fazladır, elbette o kişi nasıl o iş için o fiyatı isteme hakkını kendinde görüyorsa,benim de o fiyata yaptırmama özgürlüğüm var sonuçta. O kişi beni dinlemeye zaman harcıyorsa ben de zamanımı anlatmaya harcıyorum.