merhabalar arkadaşlar bir web siteye ihtiyacım var e ticaret sitesi şuan bakır işlemeciliği Üzerinden satış yapılıyor web sitesinde fazlasıyla kategori olacak bu şekilde https://prnt.sc/uqx5bq site detayları için yorum veya dm atabılırsınız ama kessinlikle amatör arkadaşlar gelmesın gelen amatör arkadaşları yorarım sonra eli boş gönderirim kımse kusura bakmasın burada zor kazanıyoruz kolay vermeye niyetimiz yok arkadaşlar özelden yada yorumlarda tek fiyat vermenizi istiyorum daha önce bir arkadaşa verdim full hazır tema kullanmasına rağmen plugin için dil desteği için vs şeyler için benden ek ücretler istendi r10 forum konusunda ek ücret yok demesine rağmen. arkadaşa iş tamamı ile bitmeden de parası da verildi. şikayet konusu da açardım ama r10 adını hatırlamıyorum isminide yazayım hüseyin özışık evet arkadaşlar dediğim gibi işi yapıp memnun kalındıgı takdirde ücreti verilecektir. memnun kalınmadıgı takdirde ücret vermıyorum bunu da burada yazmakta fayda var ona göre fiyat verin işte 100 usd ye plugın almamız gerekıyor diyen arkadaşlara da söylüyorum benım gibi bilincsiz insanların bu şekilde hakkını yemeyin madem plugın alın diyen sahte web yazılılmcılar bir sefere mahsus alın plugını tüm müşterilerinize verirsiniz müşteri kazanmış olursunuz temayı paralı göstermenın anlamı da yok hüseyin özışık bey gibi
@hizirplay; konuyu takip et lütfen
iş başı %50 iş sonu %50 şeklinde
5.000 tl uygunsa pm atarsınız.