Geçmiş olsun , yardımcı olabileceğimiz birşey olursa her zaman yardımcı oluruz . İşi şimdilik ikinci plana atmakta fayda var.

Hastalığa yakalanan bir kaç arkadaşım var. Kimisi ağır atlattı kimisi ayakta atlattı. Biraz bünyesel birşey. Lakin tavsiye olarak edebileceğim şey vucut için doğal beslenmeler. Bu süreçte beslenmenize dikkat edin. Ceviz , fındık ve bol bol meyveler tüketin. D vitamini öneriyorlar , önerileri hemen ilaçla tamamlamaya çalışsalarda size tavsiyem tamamen doğal yiyecekler kullanın.

Bankasal olabilme ihtimali çok yüksek haklısınız. Ortalama 8 aydır kesh parayı şahsen almayı bıraktım. 3 liralık ürün bile alsam kart ile alıyorum. Her ne kadar kart bile elden ele dolaşsa , alışverişten sonra poşedimin içine kartı koymasını rica ediyorum. Ardından 6 ila 12 saat o kartı kimsenin ulaşamayacağı ve zarar gelmeyeceği açık havada bırakıyorum Bu dönemde kesh paradan uzak durmak lazım. Yıllarca her türlü mikrop ve pislik paralardan yayıldı. Ve bu tür bulaşıcı hastalıkta hiç affı yok.

Tekrar çok çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. @dehost;