Cümleten hayırlı geceler arkadaşlar, yakın zamanda paylaştığım YFI coinin forklarından olan 2 adet daha air drop paylaşıyorum .
Bilmeyenler için YFI coin kısa zamanda güzel prim yapmış bir defi coinidir. Fiyatı 4 btc yi yani 40k doları gördü şimdi ise 25-30 k arası gidip geliyor. Az üretildiğinden değeri yüksektir. Bu demek değildir ki bu airdroplar ile zengin olacaksınız ama tutarsa iyi para kazanırsınız zaten kaybedecek bir şeyiniz de yok topu topu sadece 5dk zaman ayırıp ekim sonu gibi dağıtımı yapılacak olan bir coinden pay almış olacaksınız.

KYC gerekli değildir (kimlik doğrulama)

Önemli !!!
Önemli not 1: refli link harici airdrop kazanılmamaktadır bilginize.
Önemli not 2: İşlemleri mobilden yapıyorsanız chrome kullanmayın sorun çıkarıyor.
Önemli not 3: Yoğunluktan ötürü sitelerde bağlantı sorunu olabiliyor bir kaç kere deneyin olacaktır.
Önemli not 4: Sisteme vereceğiniz cüzdan adresi borsa cüzdanı olmamalıdır sabit bir ethereum cüzdanı olmalıdır.
Önemli not 5: Uygulamalardan cüzdan adresi alırken size vereceğin 12 veya 24 haneli güvenlik kodlarını ve cüzdan adresini mutlaka not ediniz.

Mobilde kullanabileceğiniz bazı cüzdanlar;
Mew wallet
https://play.google.com/store/apps/d...llet.mewwallet
Trust wallet
https://play.google.com/store/apps/d...rypto.trustapp

Airdrop 1 -- XYFI
Toplam üretim 30k dır.
Yapmanız gereken tek şey linke tıklayıp ethereum cüzdan adresinizi ortada bulunan alana kopyala yapıştır yapmak ve connect etmek (bağlan demek) . Ödül dağıtımı yapıldığında direkt olarak cüzdanınıza gelecektir.
Kazancınız 0.12 xyfi olacaktır, sizin referansınız ile kayıt olanlar dan da 0.12 xyfi kazanacaksınız.

Rererans linki için tıklayınız

Airdrop 2 -- YFIC
Toplam dağıtım 50 bin adet olacaktır.
1- Verdiğim referans linkine tıklayıp sayfayı aşağıya indirdiğinizde sizden ethereum cüzdan adresinizi ve mail adresinizi girmenizi isteyecek girip okeylediğinizde mail adresinize bir bağlantı yollayacaktır.
2- Gelen maile girip activate link bölümündeki linke tıkladığınızda hesabınız aktifleştirilmiş olacaktır.
3- Yine gelen maildeki alt kısımda referans linkiniz bulunmaktadır bu linki paylaşarak sizde kazanç sağlayabilirsiniz.
Referans Linki için tıklayınız.