Geçen koronoya yakalanmadan önce Kayseri Forum da kuzenim ile beraber gidip KFC'den kova menü aldık. Alırken bayağı tereddüt ettim. Şikayetvar da okuduğum şikayetler yüzünden senelerdir önünden geçerim ama asla denememiştim. Genelde Burger King'den yerim. O günde 2 genç bir başka gençle kavga ediyordu önümüzde. Nasıl kavga ettilerse tek çocuğun t-shirt ünün yarısı yırtılmış. Ne hikmetse ne zaman gidersem mutlaka kavga çıkıyor. Ya kızlar erkekleri birbirine düşürüyor yada 3-5 ergen birbirine giriyor. Menüyü aldık tam kuzenim terasa gitmek için kavga eden gençlerin yanından geçmeye çalışıyor. Çekiştire çekiştire pek kimsenin olmadığı masalara yöneldik. Yoksa tepsi havada uçacaktı.
Neyse oturduk yemeye başladık. Ben hayatımda bu kadar tatsız tuzsuz bir tavuk yemedim. Yeminle evde kendim yapsam, üstüne knorr un baharatını döksem çok daha lezzetli olur. Pişmesine lafım yok. Popeyes kesinlikle eline su dökemez. İçinde kesinlikle kan yok ve etler yumuşacık. Dışı çıtır çıtır. Ama o dış çıtırında ki katmanda baharat namına hiç bir şey yoktu. Hiç tat alamadım. Bu baharatı mı kasada saklıyorlarmış hayret ettim.
Aranızda hiç yiyip de hayran kalan var mı yoksa benim mi ağzımın tadı yok?