Euphrates adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlıyorum ama mesela 2 tane işi yarım bırakmış olman sence insnaalrın sana iş vermesine engel olabiliyor mu ? Bir bu arkadaşların kalbini almaya çalış bence.. Neden yazılım firmasına giremezsin ?

Bak bu konuya güzel bir mesajatmışsın ve bilgin var anlaşılan o zaman senden bir şey rica edeyim, tabikide herkes üniversite okuyarak yazılımcı olmuyor herkes kendini geliştirmeye çalışıyor bir konu açsanahatta benide etiketle, Bir yazılımcı olmak içiin izlenmesi gereken adımlar ve sıralar...adında
yazılımcı olmak için izlenen sıra diye bir şey yok bi kere bunu unutun. udemy'deki tüm php videolarını da izlesen olacağın şey max. mid level. bi noktadan sonra senin sorunları kendin araştırarak, konular açarak öğrenmen gerekiyor. yazılımda rehber yok. al şunları yap seniorsun diye bir şey yok. Algoritmaları öğrenmeye başlayıp sonrasında veri yapıları, temiz kod kavramı bunlara geçilebilir. Ayrıca fanatik dil savunuculuğu kadar yanlış bir şey yok. Yeri gelince kotlin yeri gelince java yazdık tamamen ihtiyaca göre hareket edilir, sözlükte çok fazla php fanatiği arkadaş var.

ben konu dışı tavsiye vereyim. aspnet mvc + .net core + bootstrap/angular bilen biri istanbul'da işsiz kalmaz, 3 yıllık deneyimle de 5-6k alır. benim bırakma sebebim mobili webten daha çok seviyorum bu yüzden mobil geliştiriyorum, 10k alıp web yazacağıma 5k ya mobil yazmak daha eğlenceli geliyor. ama yerinde olsam php değil asp.net çalışırım.

başarılar