asanprogrammer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben de anlamıyorum , durmadan kendimi geliştiriyorum ve forumdan olsun forum dışı olsun iş kovalıyorum , iş düşmüyor .düşse hemen yapışacağım ama yok .bulunduğum konumda da bir yazılım firmasına girmem çok zor duruyor .iş düşmüyor dediğim gibi. sigaram da yok param da .geleceğimi görmüyorum şu an ama yine de kovalamaya devam .
Anlıyorum ama mesela 2 tane işi yarım bırakmış olman sence insnaalrın sana iş vermesine engel olabiliyor mu ? Bir bu arkadaşların kalbini almaya çalış bence.. Neden yazılım firmasına giremezsin ?
Softwareus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şahsı fikrim bunları bilerek r10 gibi yerlerde ucuza iş toplarsınız. bionlukta 50tl'ye script yazanlar var. Türkiye'de büyük kurumsal şirket sizin php bilmenize bakmayacak. Scrum biliyor musun? yazılım metadolojisi hakkında fikrin var mı? design pattern biliyor musun? alaylı arkadaşlara saygım var fakat sadece youtube videosu izleyerek yazılımcı olunmaz. Clean code ne bilmeyen insanların kendine Senior dediğini gördüm.
Bak bu konuya güzel bir mesajatmışsın ve bilgin var anlaşılan o zaman senden bir şey rica edeyim, tabikide herkes üniversite okuyarak yazılımcı olmuyor herkes kendini geliştirmeye çalışıyor bir konu açsanahatta benide etiketle, Bir yazılımcı olmak içiin izlenmesi gereken adımlar ve sıralar...adında