Tabi siz herkesten iyi biliyorsunuz demi eticaret sitesinden bahsediyoruz satış yapıyorum satış neden aynı kategoride 1e1 aynı ürünleri olan 2 eticaret sitesi açayım bi dürüst siz misiniz? Bi git kardeşim ya
1-) Google Optimizasyon kategorisinde konu açıyorsunuz, ...bilgisi olan arkadaşlar fikir verirse... diye soru soruyorsunuz.
Ya işinize gelen cevapları duymak istiyorsunuz yada kulaktan dolma bilgilerle kişilerin cevap vermesini bekliyorsunuz.
2-) 301'den medet umuyorsunuz.
Eğer siteniz film sitesi değilse 301 işleri diğer siteler için pek etkisi yok. Bundan bihabersiniz.
3-) Sitenizi ne amaçla kullandığınızı belirtmeden cevap bekliyorsunuz.
Google ve diğer arama motorları siteleri çoktan kategorilere ayırmış bundan da bi habersiniz. Blog olsun, Kurumsal olsun, Akademik olsun, e-ticaret olsun her siteye göre farklı davranıyor. Bundan bile bi habersiniz.
4-)
Alıntı
Nedense insanlarımız hep katakülle, kısa yoldan köşeyi dönmek peşinde olur ki?
Bu yazdığım şahsınıza yönelik mi? Genelleme mi? Okuduğunuzu bile anlamıyorsunuz.
5-)
Alıntı
2 alanadı için emek verirseniz aynı anahtar kelimelerde ilk 10 içerisinde neden 2 siteniz üst sırada yer almasın?
Hiç bu açıdan düşündünüz mü?
Hevesim kaçmasa, kendimi tan anlamı ile verebilsem. Şu an ki e-ticaret sitem için ana siteyi besleyecek 4-5 tane alt site yapardım. (Bunun mantığınıda anlatsam anlamazsınız. Duymak istediğinizi, işinize geleni duymayı istiyorsunuz.)
6-)
Tabi siz herkesten iyi biliyorsunuz demi e-ticaret sitesinden bahsediyoruz satış yapıyorum satış neden aynı kategoride 1e1 aynı ürünleri olan 2 eticaret sitesi açayım bi dürüst siz misiniz? Bi git kardeşim ya
E-ticaret sitesini üst sıralara doğal yollarla çıkartmanın mantığını günlerce anlatmaya kalsam hangisini anlayacaksınız?
İpucu olarak XML olayını desem onu da anlamazsınız.
7-) Sizin gibiler yüzünden forumda konulara yazmayan kişilere hak veriyorum. Bir ara bende konulara yazmayı bırakmıştım. Yine ara vermek en iyisi herhalde.
8-) Bana "bi git kardeşim" derken en az 50 yaşına gelmeyi bekleyiniz.
Şimdi NOT: diye eklesem "ayakkabı kampanya" anahtar kelimesinde şimdilik web arama sıralamalarda olmadığım halde "görsel arama sonuçlarında" e-ticaret sitemin kaçıncı sırada olduğuma bir bakıp seo açısından olsun diğer konular açısından olsun ne bilgim var öğrenirdiniz.
Hevesim kaçmasa bunun gibi kelimeler vız gelirdi.