malum,tüm gün evdeyiz işte virüs yüzünden.uyuma/uyanma işleride karıştı iyice.geçen akşam bi uyandım,üstde uyarı var instagramda mesajın var diye.kim bu yine diye bi girdim,2 tane mesaj.birisi kuzenimle zamanında yaptıgımız konuşma (kendisi o hesabı silmişti sonra) digeride 4 yıl önce flörtleştigim bi kızla aramdaki konuşma.gerçekten yuva yıkacak bi olay bu olan yanlız olayın bi hata oldugunu,yeni bi mesaj filan gelmedigini anlamam en az 10dk sürdü.şimdi bi eşim/sevgilim olsa.bu mesaj onun yanındayken gelse bitmiştim ben.yok bu mesajı hala saklıyormusun,yok işte bu kız sana neden mesaj atıyor,siz görüşüyormuydunuz hala diye bi başlasa,hadi anlat instagramın hatası bu,o zaman sildim ben.yıllar önceki mesaj diye

ahmTSezgn34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Silsenizde eski mesajlar resimler vs hepsini Verilerimi indir diyerek indirebiliyorsunuz

mesajlar gelmiyor diye bilmiyorum ben normalde ama meraktan denemeye karar verdim.talep ettim,gelsin bakalım içerisinde neler olucak edit : veriler geldi hocam ama içerisinde eski,silinmiş mesajlar yok.mesaj kutum boş zaten,verilerdede boş çıktı.