dehost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Bugün test yaptırdık ve maalesef Covid-19 test sonucu Pozitif çıktı.
Hastalığın banka'dan geldiğine eminim ve sizlerden rica ediyorum lütfen her para aldığınızda, her işlemlerde elinizi Dezenfekte edin.

Ufak bir sorum var..
Bu süreci daha önce geçiren/atlatan arkadaşlar, neler yaptılar ve bu virüsü yenmeye karşı bağışıklıkları arttı/oldu acaba merak içerisindeyim..
Bugün İl sağlık müdürlüğünden bana yardımcı olması için atanan 2 kişiden oluşan bir ekip (Doktor, hemşire) gelip ilaç getirdiler.
Çok geçmiş olsun, herkes birşey söyler ama şunları harfiyen uygula.

Hergün 1000mg C vitamini alıyorsun, 1 tane muz tüketiyorsun, D vitamini alacaksın ya hergün kapsüllerden yada devit 3 ampul kullanacaksın haftada bir defa, 1 yemek kağışı zeytinyağının içine döküp iç daha iyi emilimi olsun. Haftada 4 - 5 gece 1 kase yoğurt içerisinde 1 - 2 diş sarımsak + 1 yemek kaşığı zeytinyağı atıp yiyeceksin. 3 litre civarı su tüket, beslenmen çok iyi olsun, uyku düzeni şart erken yatıp erken kalk gece uykusu al. Gündüz saat 11 - 12.30 arası güneş almaya çalış, yürüyüş yapabileceğin bir bahçe gibi biryer varsa insanlara temas etmeyeceğin orada yürü.

Klasik gibi olur ama pozitif olan arkadaşlarım çok fazla, bu yazdıklarımı bana doktor yakınım söylemişti, inan çok yararı oluyor, kronik rahatsızlık yoksa atlatma şansın yükseliyor. Allah şifa versin tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah.