Hocam çok başarılı olmadım ama bir kaç altın nokta var.
1-Parayla indirme almayın. Alııyorsanız ise de cihazlarına yükleyip silecek insanlar olmasınlar. Google baya sorun yapar konum düşürür.
2-Benim tavsiyem forumdan 1-1.5 tl karşılığı mağazada arama yaparak indirme alın. Gerçek insanlar vs.En az 5 gün cihazda kalmasını isteyin %20-40 'ından 5 yıldız yapmalarını bazılarından da yorum isteyin.
3-App seo çok önemli.App annie'ye bakabilrisiniz.
4-Reklam önemli ancak sizin reklamla uygulamaya getirdiğiniz kullanıcı üzerinden gelir elde edemezseniz sıkıntı yaşarsınız.
5-Son olarak dediğinm gibi asoya dikat edin,mağaza girişi önemli,güzel video yaptırın. Google ile uyumlu olun. Dediklerini yapın mailleri vs kontrol edin. Benim aile uygulamam var ekstra sağlıyor bana.
Uygulamarınız crash olmadığına vs emin olun arada kontrol edin. Backlink için kesin bir şey söylenmiyor sıralama için tam bilinmiyor en son böyle okumuştum siz gene araştırın. İyi çalışmalar.
2014' civarı girmişitm ve o zamanlar efsaneydi 500 indirme = 45 tl bırakmışıt. Şuan 1000 indirme 15 tl max bırakıyor. Tabi biri oyun biri uygulama idi ama baya değişti gene de.