Berkayyildirim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şirket için alacağım, NetGSM'in diğer firmalardan farkı/avantajı nedir hocam? Onu mu tercih etmeliyim?
Hocam çok gereksiz masraflar çıkartıyor Kobikom. Bireysel bir tek kendileri verdikleri için sanırım..

Şimdi Allah var hizmetten memnunum ben.
Ama şunlar da var:
  • Numara alırsan her ay ses paketini zorunlu veriyorlar.
  • İlk 6 ay zorunlu peşin ödüyorsun ses hizmetini.
  • Her işlemde tekrar belge imzalayıp kargolaman gerekiyor. (MNG ile anlaşmalılar, ayrı dert zaten.)
  • İletişimleri vb. iyi fakat hep standart cevaplar.
  • Satış yapana kadar çok ilgililer, sonrasında sanki zoraki gibi dönüş sağlıyorlar.
  • Sanal santral kullanmıyorum ben şuan. Çünkü pahalı burada.
  • En gereksiz numaraları bile premium olarak satabiliyorlar. (Sistem otomatik seçiyormuş, peh)

NetGSM bir başka. Daha önce bir kez kullanma şansım oldu. Şuan kullanabilsem bir saniye düşünmem.
  • Bir şikayetin olduğu için arasan bile muhattapları çok iyi.
  • Gereksiz masraf çıkartmıyor. Al gülüm-ver gülüm misali tabiri caizse.
  • En son üzüle üzüle numaralara zam yaptık diye açıklama yaptılar; yanlış hatırlamıyorsam yıllık 12-14 TL arası bir şeye çıktı. (Ben her ay kullanmadığım ses hizmetine 19TL ödüyorum.)
Aklıma gelenler bunlar.
Benim fikrimce Kobikom'un NetGSM'e karşı tek küçük avantajı 888 bloğu bu arkadaşlarda. (Sadece kurumsallara veriyorlar, yani bana o da yaramadı.)

Yani şirket için alacaksan kurumsal olarak, düşünmene gerek yok derim. Kafa yormana değmez. NetGSM candır can