İlk olarak S-400'leri ABD'ye verelim, Patriot'ları alalım daha sonra Suriye'deki askerlerimizi komple ülkemize alalım ÖSO'nun kontrolündeki alanları ABD'ye verelim, silahları toplayalım ve ordularını dağıtalım. Libya'dan çekilelim. Doğu Akdenizdeki tüm haklarımızı Yunanistan ve Fransa'ya devredelim IMF'den para isteyelim dolar sene sonuna kadar 4'e 3'e hatta biraz daha zorlarsak 2 ye düşmezse bende bir şey bilmiyorum
1-) Hali hazırda ödememiz gereken milyarlarca dolar dış borç ne olacak.
2-) Üretim yok? Fabrika kurma yok. Tarım ve hayvancılık neredeyse bitmiş durumda. Bunlar düzelir mi? Yoksa betona yatırım devam eder mi?
3-) Yüzde 500 alınan vergileri düşürürler mi?
4-) Suç sadece dış minnaklarda mı?
Üste arkadaş iyi yazmış bende yazayım sana üretim Yok dedin ülkede geçen yıl 180 milyar dolar üstünde ihracat gerçekleştirdi bunu fındık ceviz saman satarak mı yaptıklarını sanıyorsun.
Evet duş mihrap ile dalga alıp bu ülkede MB özel den %70 80 civarı devlet alındığı 2013 senesi de düğmeye bastılar.ihracat 150 milyar dolar civarında dolar 2 TL IMF ülkede çıkarıldı pat gezi parkı olayları sırasında 10 binler turist rezervasyon iptal etti yatırımcı kaçırıldı 7/8 ay sonra MIT operasyonu yapıldı. 15 temmuz derken içerden bazıları MB TL varlık altına
dinamit koydu vs vs uzar gider
Bu gün faizle arttırsın dolar yine düşer %20 yapsın Ama bu seferde tüm ülke kırılır vatandaşlarin 700 milyar TL özel sektör bankalar borcu var