Para verip ne aldın ? Kredi kartı bilgisi mi ? Kredi kartı bilgisi satılabilir mi

Öyle bir savunma olmaz hocam. Şahsım adına size nacizane tavsiyem karakola gidip ifade verin başımdan böyle bir olay geçti ve yaptığım işlemin *********** olduğunu geç farkedip işlemi iptal ettirdim. Bunun bu şekilde kayda geçip gerekli kişilere bilgi verilmesini istiyorum diyebilirsin. En azından resmi evrak olarak kayda geçer ise ileride mahkemelik olduğunda kasıtlı yapmadığını savcıda, hakimde bilmiş olur. Tabi benim görüşüm bu yönde istediğini yapmakta özgürsün.
Böyle bir film vardı

Darkwebten kredi kartı satın alıyor aldığı ürünü başka kişilere okutuyor köşeyi dönüyor

Yarın karakol yada savcılığa *** kart bilgilerini ver ve başından geçen olayı anlat kayda gitsin ilerde sorun olursa hakim inanır benim tavsiyem
Hocam kart bilgileri TR'ye aitse uçmama gibi bir şansın yok , geçen yıl benimde 2 adet kartım çalındı , ben farketmedim banka arayıp şu tarihlerde böyle böyle çekim yapılmış siz mi yaptınız diye sordu ben onaylamayınca işlemler iptal oldu ve sonrasında banka memuru gelip imzamı vs aldı , listede yapılan işlemler ve karşı tarafın detaylı bilgileri mevcuttu tabi sonrasında neler oldu takip edemedim banka benim paramı iade etti ama karşı taraftan nasıl tolere etti bilemiyorum.Ücretlerde çok yüksek ücretler değildi , 4 adet başarısız girişim mobil onay olmadığı için iptal olmuş direk , biri 200 tl aksesuar ikisi de 40 tl lik giysi alışverişi ise onaylanmış işlemler üzerinden 1 hafta geçmişti.
Ben ücreti kart iade ettim. Benden çıktı şuan ama