F.Gungor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkanızda sağlam duracak birisi yoksa pastadan pay almak çok zor.
Doğuş, koç gibi sağlamlardan bahsediyorum.
evet dediğiniz durumla karşılaşmak türkiyede yatırımı engelliyor. araba var niye fabrika kuralım yeni arama motoru mu olur sosyal medya kursak ne olacak tutmaz bunları çok duyduk eminimçoğu kişinin hayalidir memur olmak git gel sürekli sabit bir düzen aile büyüklerim bile sigortalı işe girdin mi yeter fazlasını düşünme diyorlar ben 5 sene önce yerel haber sitesi kurdum 3 yıl ayakta tuttum ama giderlerini dahi karşılamadı sürekli zarar ettim kapadım son 1 yılda mobil oyunlar aldım reklam çalışması yaptım tutmadı tutmadı bir yerlerde hata var olduğunu anladım kendim yazılım kursuna gittim mobil uygulama yazmak kendi uygulamalarımı geliştirmek için ama kursun ortasında sağlık sebebiyle tamamlayamadan bıraktım şuan da bir script buldum bana gideri tek seferlik yazılım +yıllık 200 tl domain+hosting olacak bir kez de burada tecrübe kazanayım diyorum koç grubu sanki bir anlaşmaları var gibi faliyetlerinde hiç dijital sektör yok bir seturları ağır basıyor birde online arçelik beko web sitelerinde ürün satışları var e- ticaret üzerine
fearlesstr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
her insan kendi fırsatını yaratır, saydığınız firmalarının kurucularının hicbiri yoktan var olmadı ve kurucularının çoğusu dusuk bir ücretle calısıp fırsat yaratıp kendileri icin kocaman sirket oldular.
daha bundan bir kaç sene once tiktok yoktu kurulduğunda yatırımlar aldı
iyi bir is basarırsanız arkanızda durmak ve pastanızdan pay almak isteyenler olacaktır.
pasta payını o kadar almışlar ki büyük bir bütçe ile girmeden yapılması imkansız görünüyor evet ama denemek bir miktar para harcamaktan hayallerimin peşinde koşmaktan hiç üşenmedim bir denemesini yapacağım tiktok örneği çok iyi belki 1-2 ay sonra birden parlayan bir şeyle karşı karşıya geleceğiz belkide şuan bir değeri yok