fearlesstr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
her insan kendi fırsatını yaratır, saydığınız firmalarının kurucularının hicbiri yoktan var olmadı ve kurucularının çoğusu dusuk bir ücretle calısıp fırsat yaratıp kendileri icin kocaman sirket oldular.
daha bundan bir kaç sene once tiktok yoktu kurulduğunda yatırımlar aldı
iyi bir is basarırsanız arkanızda durmak ve pastanızdan pay almak isteyenler olacaktır.
İyi bir iş başarmanız için yazılım ve reklam konusunda sorun yaşamamanız gerekiyor.
Web sitesi, android ve ios uygulamalar, tv reklamları, pr çalışmaları, internet reklamları.
Bu sektör için belirtiyorum sadece; reklam olmadan ilerleme şansınız yok. Çünkü sitenizde gerçek ilanlar yoksa, gerçek kullanıcılar yoksa ve güncellik yoksa denemek için ilan veren 2. ilanı vermez. Bir taraftan ilan verecek kullanıcı diğer taraftan da o ilana bakacak kullanıcıları bulmanız gerekiyor ki çark sorunsuz işlesin.

Amacım heves kırmak değil ama bu sektörde tekelleşen siteler olduğu için pay alabilmeniz için reklama ciddi yatırımlar yapmanız gerekiyor.

silver29 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
reklamları konusunda çok haklısınız hocam 7-8 yıl önce istanbula gezi için gitmiştim tramvaylara reklam giydirmişler eminim çok ama çok yüksek rakamlarda çalışıyorlardır. Hürriyet emlakta bir zamanlar çok iyi gidiyordu tahminimce şu sıralar eski formu yok mu anlamış değilim çünkü sokaklarda gezerken eskiden emlakçılar hürriyet emlak logolu afişler asardı şimdi görmüyorum daha

aynen ilanlar.com'un aslında pastadan pay alabilecek bir domain kanaatindeyim ama büyük bir yatırım gerekiyor şuan 78 k değerinde bir domain
78k sadece 1 aylık kiralama bedeli