carythelander adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tabi hocam bir müşterimin numarası var 1 saat bekletmiyorum mesajını hiç ama bu ajans olunca müşteri ile bire-bir iletişimim yok.

Evet hocam r10'da işi 10 tlye yaptırıp 100 tlye satıyorlar. Bu yüzden dışarıda da websitesi kurulumu vs çok pahalı gibi kalıyor insanların imajında. Aklıma el afişi bastırıp dolaşmak geldi de. Ana işinizin bu olması lazım. Bir gün boş olursam düşünüyorum. Ama tabiki çevre çok önemli. İlerde fırsatlara açık olmak lazım bu yüzden.
R10 da hakkını veren kişilerde var mesela ben onları bulunca kaçırmak istemem hakkımı vermeyen ile zaten iş yapmam yani demek istediğim şu adamın işi ne kadar aldığından ziya de benim kendi tecrübeme biçtiğim fiyatı vermesi önemli. Eğer onu veriyor ise çalışırım siz wp kurulumunu 200'e yapıyorsunuz yine iyi benden 100'e tema yapmam istendi işte bu kişilerden direkt uzak durmak istiyorum. Sizde olaya şuradan bakın tecrübeniz ve iş beceriniz ne günlük veya çalışma şeklinize göre saatlik olarak kendinize bir fiyat biçin ve bu fiyatı isteyin tecrübelendikçe kendinize zam verin şöyle düşünün bir kafede garsonsunuz zaman geçtikçe illa maaşın yükselir ya. Neden hızlanırsın işi daha iyi yaparsın o şekilde siz kendiniz patronusunuz kendinizi geliştirdiğiniz de kendinize zam yapın.