Ozsoy05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben özel bir çaba yada reklamvb bir şey yapmıyorum, hepsi kendisi ulaşıyor bu işte destek en önemli şey ben bunu anlatamıyorum kimseye. Destek verdikten sonra bu işte para kazanırsınız, bir kere alayıp yoluma bakayım değil. Unutmayın müşteri müşteriyi getirir.
Tabi hocam bir müşterimin numarası var 1 saat bekletmiyorum mesajını hiç ama bu ajans olunca müşteri ile bire-bir iletişimim yok.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam r10'da olanlar zaten bu işler ile ilgilenenler ( genel anlamda ) eğer işinizi ajanslar gibi yapmak istiyorsanız. İlla ofis de açmanız gerek yok güzel bir kıyafet ile çevrenizde ki işletmeleri dolaşın internetin faydalarından internette kazanabileceklerinden bahsedin tabi ki bunu internetten nemalanabilecek işletmeler için yapın bunlardan iş almaya çalışın. Google Ads, Facebook, İnstagram reklamları verin. Yani müşteriyi direkt bulun. Benim 500'e 800'e yaptığım wordpress temasını kim bilir dediğiniz gibi kaç liralara faturalandırıyorlar ama ben coğrafyam gereği şimdilik bunu yapmak zorundayım coğrafyanız uyuyor ise bence dediklerimi yapabilirsiniz. Ayrıca en azından şahıs şirketi kurup fatura kesebilirsiniz. Çünkü buradan istemeseler bile genelde çoğu müşteri fatura ister diye düşünüyorum. Piyasa burada ölü dışarıda değil çünkü burada kiler sömürücü hep yüksek fiyata alıp utanmasalar 10TL ye iş yaptıracaklar ha içlerinde istisnai kişiler de var orası ayrı tabi. Ama direkt müşteriye nasıl erişirsin bunu düşün.
Evet hocam r10'da işi 10 tlye yaptırıp 100 tlye satıyorlar. Bu yüzden dışarıda da websitesi kurulumu vs çok pahalı gibi kalıyor insanların imajında. Aklıma el afişi bastırıp dolaşmak geldi de. Ana işinizin bu olması lazım. Bir gün boş olursam düşünüyorum. Ama tabiki çevre çok önemli. İlerde fırsatlara açık olmak lazım bu yüzden.