D3LpHi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İsterseniz yardımcı olabilirim
Fiyat bilgisi PM lütfen. 16 GB ram tercih sebebi.

mrwoox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam alibaba'dan qty 1 ürünü nasıl alıyorsunuz? Belirtirseniz bende almak istiyorum, zira commercial sample dahi olsa sanayi bakanlığı ürünü buraya soksak bile izin vermiyor.
İlla kırmızıya düşüyor, ya terk etmek, ya iade etmek yada serbest bölgeye çekmek gerekiyor.
7 Bölge (TSE) servis şartı ve bakanlığın sar incelemesi için ürün getirip teslim etmeden sample getirimi kanunen yasak.
DTM Onayı ile de gelemiyor artık, eskiden 4G öncesi serbestti onu da kaldırdılar 2014 yılı itibariyle.
Farklı şekilde (kaçak) veya yolcu beraberi ise bir şey diyemem ancak diğer tüm yöntemler net şekilde kaçak oluyor.

Ayda 500 civarı simcom modülü getiriyorum ben firmamda, büyük markalarda kullanılmak üzere resmi imei kayıtlı wifi+gsm modüllü ürünler (gsmden dolayı telefon mevzuatına giriyor), söylediğiniz şekilde bir giriş ilk kez duydum.
Siz değil gümrükçünüz falan söylediyse bence o gümrükçü ile çalışmayı bir daha gözden geçirin.
Hocam kişisel kullanım için. Düşünüyoruz gümrük işleri fln bilmiyorum.
Hwarang adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
12 ram işe yaramaz. 6 ile farkını anlayamazsınız hocam. Ve tedarik edebilirim sanırım. İst ise eğer.
16 GB ram fiyat bilgisi PM lütfen