Konuyla alakalı kişi benim. Durum şudur ki, ben hiçbir zaman crack satış yapmamaktayım. Benim satış yaptığım bir ürünüm bulunmamaktadır. Ben sadece WHMCS kurulum ve konfigürasyon işlemi vermekteyim. Hizmet verdiğim işlemden önce ön bilgi almak amacıyla lisans durumunu sorarım ve ona göre bir aksiyon alırım. Müşterim eğer lisans alamayacak bir durumdaysa, buna karışmam ve ben lisanssız kurduğumda ne olacağını belirtir ve her zaman lisanslı almanızı öneririm şeklinde konuşurum. Ayrıca crack kurulumda veri hırsızlığı olucak diye bir kaide bulunmamaktadır.

Lisanssız talep eden müşterilerime öncelikle hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmediğimi taahhüt eder ve bu şekilde WHMCS.COM'dan indirilmiş orjinal WHMCS dosyalarını kurar, daha önce kontrol ettiğim c*racklenmiş lisans dosyasını orjinal lisans dosyasıyla değişirim. Böyle bir yöntemde veri hırsızlığı oranı normal bir orjinal WHMCS ile aynı orandadır. Aynı şekilde müşterime de durumu açıklarım.

Müşterim aşağıdaki gibi onayı verirse işlemi yaparım. Durum çözülür.
Lisanssız yazılım konusunda hiçbir zaman sorumluluk kabul etmemekteyim. Kendimde bizzat developer lisansı kullanmaktayım.

Saygılarımla,
Uğur Burak ARITAŞ