Hocam maalesef xiaomi kamera yazılımında başarısız olmaya devam ediyor. Kaldı ki düzeltmeye tenezzül etmiyorlar yeni cihaz çıkartmaktan. 1 kere dahi stok kamera kullanmadığımı söyleyebilirim(gcami öğrendikten sonra). Stok kamera da yapılan fotoğraf çekimlerinde renkler pastel boya havasında maalesef.
Fakat gcam ile cidden başarılı fotoğraflar çıkartıyor ve bir çok config dosyası mevcut. Misal senin için doğal görünen resim bir başkası için daha farklı olabiliyor. Bu yüzden bir çok farklı configler mevcut. Telegram grubumuz var note 8 pro için 1300 küsür kişilik. Kullanıcıysanız destek ve bilgi alma konusunda elden geldiğinde biz de grup içindeki diğer arkadaşlar da yardımcı oluyor. ( sadece note 8 pro için kurulan bir gruptur. )
haricinde ;
Note 9 Pro
Mi 9T Pro
Mi 8 Explorer
cihazları da denedim bunlarda da gcam olmazsa olmaz. Kamera konusunda genel bu sorun anlayacağınız.
Şuanda da Mi 10 5G modelini kullanmaktayım bunda da sadece gcam ile çekim yapıyorum
Halen daha devam anlaşılan

Cevaplarınız için teşekkürler. Konu sahibi arkadaşın izniyle bir soru daha sormak istiyorum. Yurtdışı cihazı şeklinde alınan cihazı satmak istediğimizde nasıl satıyoruz hocam? Satmak problem ise ölene kadar kullanıyoruz sanırım cihazı