Merhaba Arkaşlar. Yıllardır bu sektördeyim. Baş belası adsense reklam kısıtlaması yine başıma bela oldu. 20 Ağustosta (Doğum Günüm) bi kısıtlama geldi. 19 Gün sonra kısıtlama kalktı. Haliyle reklamları siteye yine yerleştirdim. Bir kaç dakika sonra yine kısıtlama geldi. Ve kısıtlama tarihi yine 20 Ağustos Yazıyordu. Ben yine reklamları kaldırdım ve bekledim. 10 gün sürdü bu defa. Ben yine reklamları siteye ekledim. Ve aynı senaryo. Bir kaç dakika sonra yine kısıtlama ve Kısıtlama tarihi yine 20 Ağustos. Bende aynı çözümü tekrar uyguladım. Reklamları kaldırdım. Bu gün baktım dün akşam sanırım kısıtlama kalkmış. Reklamları yine ekledim. Şimdi politika merkezini bir kaç dakikada bir yeniliyorum. Muhtemelen yine kısıtlama gelecek. Bunun sebebini sormuyorum. Çünkü bilen çıkmayacak. Çözümünü bilen birileri vardır diye umut ettim... Evet arkadaşlar. Varmı bu sorunun bir çözümü. Tamamen manuel çalışıyorum. Ve tek sitede reklam gösteriyorum. (Ana domain) Gayet özgün ve makaleli bir site. Sizce ne yapmalıyım. Bilen varsa yardımcı da olursa çok memnun olurum. İyi kazançlar.