Tamam sıkıldın, bunaldın her şey yolunda gitmiyor ama intihar düşüncesi nedir arkadaş... 18 yaşındasın, taşı sıksan suyunu çıkarırsın... Hayat toz pembe değil bu bunalımları sıkıntıları ömrün boyunca zaman zaman yaşayacaksın, hepimiz yaşadık hala daha yaşıyoruz eee gidelim köprüden mi atalım kendimizi....
Kırkbeş yaşını geçtim hala bir şeyler çıkıyor canımı sıkacak... Bir çözüm yolu bulmaya çalışıyorum her seferinde... Böyle düşünceler içerisine girmeyin değerli arkadaşım, düşmez kalkmaz bir Allah... Önemli olan sorunlarla problemlerle başa çıkabilmek.... Yok zaten öyle güllük gülistanlık bir hayat... Kendini bırakma salma hemen daha kimbilir nelerle karşılaşacaksınız ilerleyen yıllarda, bu günleri düşününce gülüp geçeceksin kafaya neleri takıyor muşum diye...
At kendini sokaklara yürüyüş yap, bisiklete bin, spor yap, otur bir yerlerde kahve iç vs vs. İnan zaman çok değerli ve senin çok zamanın var... bu değerli böyle saçma düşünceler ile harcama... İleride çok lazım olacak çünkü....
Düşüncelerinin anlık ve geçici olduğunu temenni ediyorum, sağlıcakla kal... 😀
emek verip yazdığın için çok teşekkür ediyorum hocam.her zaman zorluklara başa çıkmaya çalıştım.her zaman savaştım ama bu sefer öyle değil.sağlıcakla kalın.çözüm yolu elbet çıkacak çıkmazsa yine elbet bir yol bulacağım pes etmek yok.
ama insan yazıp rahatlamak istiyor.
Hepinize teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.