WebnetMasteR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu arkadaşın söylediklerinin aynısını ben yazacaktım, Talep görürmü kesin görür, ama bir işi tek başına kendin için yapmak farklı bunu 20 kişiye yaymak farklı.

20 Kişi ile muhatap olmak demek, onlarla sürekli iletişim halinde olmak demek. Buda sizi fazlasıyla yorar ve meşgül eder. Konstrasyonunuz gider. Bıkkınlık gelir.

+ Alıcıların 3 ay sonra hit + kazanç beklemesi neticesinde en olumsuz durumları göze almanız gerekir.

ve 3 ay boyunca tüm müşterilerinize ayrı ayrı laf anlatmak demek. Ve devamında kervana yeni müştelerilerde katılacak + bunlarında iletişimini katarsanız gerisini siz düşünün.

Madem böyle bir fikirden yola çıkarak para kazanmayı hedefliyorsunuz, en mantıklı olanı YAP-SAT modelidir.

Ahmetle mehmetle uğraşıp herkesin gönlünü hoş edeceğim diye ayıracağınız vakti, sessiz sakin temiz miss kafayla yap-sat üzerine inşaa edin, emin olun bir süre sonra hem elinize toplu hatırı sayılır para geçer hemde kimsenin ağız kokusunu çekip, var olan 3 kuruşluk keyfinizide kaçırmamış olursunuz.

3 ayda 3k hite ulaşabilecek site ayağa kaldırabiliyorsanız sizin parasal sorununuzda yok demektir ki, buda bu yap-sat modelin inşası için nakit sıkıntısı yaşamayacağınızı düşünüyorum. (Makale giderleri için söyledim)

Paraya ihtiyacınız vardır, biraz nakit arayışı içerisindesinizdir, çok olmamakla birlikte 3-5 kişiye hizmet verip nakit ihtiyacını karşılayıp, sonrası için mutlaka yap-sat modelini icraate dökmenizi tavsiye ederim.

Kabataslak bi hesap yaparsak

şimdiden 3 siteye başlasanız, yılbaşında bu siteler aylık 500 tl kazandıracak seviyeye gelse, her site 5bin tl den rahatça müşteri bulur, yılbaşında 15K kazanç elde etmek demektir bu.

Şimdi konu açsanız ve 5 müşteri yakalasanız, bu 5 siteye de başlamak zorundasınız.

Müşteriye 5 site yapacağınıza kendiniz için şimdiden 5 site yapsanız, yılbaşında satışından 25K gelir elde edecek siteleriniz olur.
çok teşekkürler erinmeden dile getirmişsiniz ne varsa yani en azından sonuç olarak talep kesinlikle olur onu anladım (amacım max 2-3 ) site olacaktı ama haklısınız aslında biraz daha dişimizi sıkıp dayanıp çokta sıkıntı olursa hazır olanı satmak daha mantıklı sonsuz teşekkürler