Gerçek bayi kesinlikte değil. 2014 yılında Vodafone olan hattımdan memnun değildim. Turkcell'e taşımak istedim.
Turkcelldeki kişi aynen şunu söyledi (ana bayi değil ara bayi) Fatura vermeniz lazım, bende dedim kredi kartı ekstremi vereyim yeni dönem faturayı o olmaz kredi kartıresmini çekelim önlü arkalı.. Adamlar birbirlerinin suratına baktılar şöyle bende onların suratına baktım. Daha bitmedi dedi ki sizin hattınızı ücretsiz olarak taşımak için önce aveaya taşıyacğız siz bir ay sonra geleceksiniz biz sizi Turkcelle taşıyacağız.. Ne alaka dedim öyle ücretsiz oluyor..
Yani adam kredi kartımı niye istedi *********** mı ne yapacak? Hattımı önce avea sonra turkcell niye yapıyor.
sizin işe gelecek olursak, Basını çağıracağınızı söyleyin
Hocam ana yada ara bayi değiştiren bişi yok ben gerekeni yapacağım ,yaptıkları terbiyesizliğin haklı yanı yok zaten büyük ihtimalle bayi kendisi benimle iletişime geçecektir. Verdiğiniz fikir için ayrıca teşekkür ederim.İnşallah birilerine faydamız dokunmuştur burdan görsünler başlarına böyle bir durum gelirse tedbirli olsunlar.