Hangi açıdan hocam google açısından mı ziyaretçi açısındanmı.
Mevzu burada çok fazla linkinizin olması demek değil, e ticaret alanında faaliyettesiniz seo danışmanıyla görüşün derim, yapılan çalışmalar ne kadar doğru özellikle bunu tespit etmelisiniz, örnek tshirt yazdılar bu etikette bu kelimede binlerce site var siz neden üstte çıkasınız bu soruları sorarak analiz yapıp doğru kelimeleri girerseniz doğru sıralama alırsınız bunun dışında ben kelimeyle uğraşmak istemiyorum backlink çalışması yapmak istiyorum dersenizde bu işi bazı yapan kişiler var onlar sizi zaten bulur bir kaç sitelerinden link yerleşimi yapıyorlar hack link dediğimiz sonra 30 dakikaya sıralama alıyorsunuz gibi bir çok yöntemi var ama bence şu zamana kadar yapılan çalışmalarınız doğru yapıldı mı bunu sorgulayın derim, iyi çalışmalar.
Yorumunuz için teşekkür ederim.
Dikkate almaya değecek önemli bilgiler vermişsiniz. Danışmanla çalışmak tek yol gibi görünüyor.
Birde farklı bir açıdan düşünün hocam, sizin yaptıklarınızı her yapan hit kazanabilir mi?
Veya açtınız siteyi kendinizce bir SEO çalışması yaptınız ve bekediginiz hit gelecek varsayalım. Yüzlercesini açmaz mısınız?
Algoritmayı bilmiyoruz, bilgimiz tek şey belli başlı kurallar var sizde bunları uyguluyorsunuz. Yaptığınız dış SEO çalışmaları malûm organik değil, forumdaki Paketleri almak, iç SEO ve yapısı harika olan bir siteyi yükseltecek diye bir kaide malesef yok.
Google'ın en önemli faktörlerinden biri de kullanıcı deneyimidir. Bu açıdan olumsuz gözüküyor olabilirsiniz.
Anladım hocam bu konuda da çalışmalar yapmaya başlayayım. Anestezy hocamın dediği gibi bir danışmandan yardım almak en doğrusu olacak gibi.