Merhaba arkadaşlar,
Bebek giyim olarak bir e-ticaret sitesi kurdum . Opencart üzerine. Siteme ürünleri girdim kategorileri girdim.
Linklerimin hepsi index aldı.
Günden güne beklediğim ziyaretçi artışı hiç gerçekleşmedi.
İndex sayısı 600+ optimizasyon konusunda sıkıntı yok.
Belirli kelimelerde henüz sıralamaya dahi giremedik ama en azından 20-30 kişi nin gelmesi gerekir diye düşünüyordum.
Birkaç hafif backlink çalışması yapıldı eylül ayının başında site ağustos ayında açıldı. Linklerim arttıkça ziyaretçim artar diye düşünüyordum ama neredeyse hiç artış yok.
Sizce problem neden kaynaklanıyordur.
Mevzu burada çok fazla linkinizin olması demek değil, e ticaret alanında faaliyettesiniz seo danışmanıyla görüşün derim, yapılan çalışmalar ne kadar doğru özellikle bunu tespit etmelisiniz, örnek tshirt yazdılar bu etikette bu kelimede binlerce site var siz neden üstte çıkasınız bu soruları sorarak analiz yapıp doğru kelimeleri girerseniz doğru sıralama alırsınız bunun dışında ben kelimeyle uğraşmak istemiyorum backlink çalışması yapmak istiyorum dersenizde bu işi bazı yapan kişiler var onlar sizi zaten bulur bir kaç sitelerinden link yerleşimi yapıyorlar hack link dediğimiz sonra 30 dakikaya sıralama alıyorsunuz gibi bir çok yöntemi var ama bence şu zamana kadar yapılan çalışmalarınız doğru yapıldı mı bunu sorgulayın derim, iyi çalışmalar.