SpyQuality adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar babam maalesef vurdumduymaz tavırları ile annem ile sürekli akraba akraba şu zorlu süreçte gezdiler. Bugün baya kötü olduğunu ateşi ve boğazının kuru olduğunu nefesde zorlandığını söylemesi ile hastahane gidip test yaptırmak istedi.
Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastahanesi nde testi yaptırdıktan sonta sonucu yarın alabilir miyim diye sorduğunda (ki 15 dakikada bile sonuç alabileceğimiz teknoloji dönemindeyiz) 3-5 güne sonuç çıkar beklemeniz gerekiyor gibi bir tavırla karşılaşıyor. Babam arkasından ben ölünce mi raporu çıkaracaksınız diye karşı soru sorunca karşıdan gelen cevap beklemeniz gerekyor şeklinde oluyor.
Yahu bir test çıkarmak için insanlar virüslü virüssüz kimin ne olduğu belli olmayan ortamlarda dakikalarca belki saatlerce bekliyor. Neden süreçler bu kadar uzuyor neden insana verilen değer sıfırın altına neden sistemli planlı ilerlenmiyor ben anlamıyorum şimdi 5 gün babam bu sonucu beklerken işe gidecek virüs var ise koca 5 gün virüslü gezecek bulaşmayan adam kalmayacak çevresinde. Maskeli çalışıyor problem yok onda ancak çalışıyor yani kendini eve kapatacak izin alacak durumu yok izni daha yeni aldı çünkü. Ben ne diyim bilemiyorum.
Sen kendini toplumu düşünme (kurallara uyma) az bir rahatsızlık görünce duyar kas yok öyle bir dünya. Test sonucu çıkınca ne olacak gezmeyi mi kesecek şimdi kessin illa pozitif mi demeleri lazım.
Arkadaşlar virüs varmış gibi davranın test negatif olabilir kuluçka süresi var ertesi gün pozitif olabilir belki negatif dedikleri gün pozitif olmuştur.
Gezmeyin tozmayın gereksiz yere yada sızlanmayın sonucuna katlanın.
Yandaş değilim fakat siz kendinizi ve toplumu düşünmeyin başkalarından beklemeyin insan değerini sıfıra koyan sizlersiniz bir suç varsa sizde. Babanın vurdumduymaz tavırları ne devletin ne sağlıkçıların nede toplumun suçu.