Webcim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugun akşam dışarıya çıktım dolaştım biraz. İnsanlar yaşanan olaylara tepkililer. Henüz dillerini bilmiyorum ama arkadaşlarıma sordum ve onlarda şöyle diyor. Azeriler bize saldırdı sivilleri vurdu diye bir kaç video gösterdiler.
Seferberlik ilan edildi 54 mü 55 yaş altı erkekler silah altına alınacakmış sanırım detaylarını anlamadım bilmiyorumda. Genel olarak burada bir gerginlik evet var.
Bende temkinliyim..Haberlerde arkadaşım çevirdi şöyle geçiyormuş. Suriyedeki milisler ve türk askeri ve türk silahları kullanılıyor diye geçiyormuş haberlerde..
Şimdilik bu kadar yaşıyorum çalışmaya devam ediyorum.
Böyle durumlarda dikkatli ol. Ortalarda yalnız dolanma. Yeni insanlarla da temas etmemeye çalış. Savaş ortamı var ve ermenistan seferberlik ilan etmiş. Birilerinin bir yakını çatışmada ölür, kinin kusmak için hıncını senden alır. Böyle bir seferberlik halinde sana zarar veren insanlara hesap soracak polis ve yargı sistemi çalışmayabilir. Hiç bir şey olmasa her ülkede psikopat fanatik insanlar vardır.
Yani sana abi tavsiyesi burası çok iyi diye rahat rahat dolanma ortalıkta. Tanıdığın ve güvendiğin insanlara yakın ol.