DemirayBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tabii ki geliştirebilir yeni özellikler ekleyebilirsiniz.

Ücretsiz dağıtılan bir scripti kullanmakta da sorun yok. Lakin tasarım için gelen eleştirilere altyapı yüzünden bunu seçmek zorunda kaldık gibi kaçamak ve tüm emeği üstlenecek bir cevap yerine doğrudur, yazılımı temin ettiğimiz yerde böyle bir durum söz konusu var en yakın zamanda tasarım ile ilgili çizim çalışmalarımız tamamlanacak ve yeni görünümüne kavuşacak gibi bir cevap dürüstlük ve samimiyeti gösterir. Siz daha en baştan dürüst değil iken ben neden bu sözlükte takılayım mesela?
Yani detayı bilmeden nasıl dürüst olmadığımızı düşünüyorsunuz anlamadım. İzah edeyim, bir yazılımı beğenirsiniz ve alırsınız alırken de alt yapı o tasarıma kurulduğu için mecbur alırsınız ( tasarım giydirme hizmeti yoksa) ki bizim böyle bir şansımız var mı yok mu diye Şuayip bey yani yazılımın dağıtıcısı ile detaylıca konuştuk ve oda alt yapıdaki özellikleri tam fonksiyonel olsun diye bu tasarım ile ilerlediğini belirtti.

Hiç bir yazımda ben yaptım ya da benim demedim dürüst olmadığımız kanısına varmanız on yarginizdandir bence. Ön yargı kötüdür törpülemenizi öneririm.