Merhaba arkadalar geçen haftaya kadar bir şey yoktu yazdığım yazı manuel olarak ekleyince 2 dakika da index alıyordur. Dün en az 15 saat uğraşarak bir yazı yazdım üstünden 30 saat geçti halen index almadı. Elle manuel olarak 40 defa denemişimdir. Dizine istek göndere göndere bir hal oldum. Az önce de bursluluk sınav sonuçları açıklandı onu haber yaptım index alsa yine iyi bir yerde olucaktı. Almıyor resmen çıldırttı. Aynı durumda olan var mı ?
Hocam gönderip durma rahat bırak sana siteyi, Google zaten bulacak linkini merak etme. Dış link ile destekler yazını gerisini Google'a bırakırsın en temizi sağlıklısı budur.
Zaten botlar sürekli tarıyor siteni, Google'in botu sitene geldiğinde indekslenecek yazıyı bulamıyor mu sanıyorsun veya yuzbinlerle iceriginiz varda mi devamlı el ile istek gönderiyorsunuz.
Zorlamayın oluruna bırakın, aksi durum motivasyonunuzu düşürür.