Ben bot ile günde 30-50 pinlemeyi 10-15 dk random zamanlarda aynı pinterest adresimi pinliyorum akşam 12 den sonra da diğer hesabıma bırakıp ilerliyorum.
2-3 gün önce paylaşılan oto pin programı çok yararlı fakat bana göre riskli, croplayıp gönderiyorsun çünkü, iki eklentiyi de sırf aklımda kalmasın diyerek denedim. Benim gözlemim bu şekilde. Aynen öyle günlük olarak 5 tane bile olsa pin atarsanız etkisini çok görüyorsunuz. Pinterest artık özgün pinleri daha çok koruyor bence.
Nedeni; oto şablon ile hazırladığım bazı görselleri başkaları almaya çalıştığında pinterest haber veriyor ve karşıdaki benim görselimi benzerlikten dolayı paylaşamıyor.
Zamanında biliyorsunuz ki bu tarz oto pinleme programlarındna banlanan çok oldu, şahsi görüşüm bota yönelmeniz ki emekleriniz gitmesin.
Ek olarak umarım yaşamam ama; şablondaki logo linkim ile yönlendirdiğim site ismi aynı olduğu için ban yersem bile elim oldukça güçlü. Bu yüzden ister botla yapın ister el ile, şablonlu özgün resim bence çok ama çok önemli. Bu kategoride az ama öz olsun diyen arkadaşlar sağolsun bu işe başlarken abartılı ve özgün pin atmadğım için ban yemedim şimdilik.
Ben yaklaşık 45 gün önce pinlemeyebaşladım. Bunun yaklaşık 10-15 gününde pinleme yapamadım. 233k gösterim mevcut sadece 1 pinterest hesabımda diğerini boşlamıştım ona da başladım. İkisinden adjo ile günde 4-5 TL kazanıyorum.Her geçen gün biraz daha fazla artıyor.