Arkadaşlar ilanı tekrar açıyorum. Birdaha açmayacağım. Saygılarımla...
Arkadaşlar merhabalar.
Yaklasık 2.5 yıldır R10 da İngilizce yeminli tercüman olarak ceviriler yapmaktayım. Ayrıca arada resmen hobi haline gelen domain al sat yapıyorum. Forumumuzda beni bilen arkadaşlarım var. 3 adet sitem var. 2 si Türkçe, 1 i İngilizce. Sitelerimden ortalama adsense gelirlerim aylık ortalama 11-13 bin arası değişiyor.
Sürekli arkadaşlardan sorular alıyorum, hocam seo isini nasıl yapıcaz? Hocam metayı nasıl yapayım? Hocam iç seo nasıl oluyor....vs.

Arkadaşlar bildigim ve kendi sitelerimde kullandıgım kadarıyla 43 sayfalık SEO REHBERİ kitapçığı hazırladım. 1 haftadır bu kitapçığa emek veriyordum ki sonunda bitirdim. R10 üyeleri için hesaplı bir ücretten satışa koymaya karar verdim.
Fiyat konusuna gelince, sadece 50 tl den mailinize gönderim sağlıyorum. Evimizin tam karşısında çocuk esirgeme kurumu var. (Şimdiki adıyla "Sevgi Evleri"). Amacimiz oraya yardım toplamak.
Aşağıda rehber ile alakalı gereken açıklamaları yaptım. Almak isteyen arkadaşım bana WHATSAP üzerinden ulaşabilir. 05387079323 Erkan ÇİĞDEM

Bu rehber kimlere hitap etmektedir?

Bu rehberde Arama Motoru Optimizasyonu ile ilgili dünden bugüne gelen tüm bilgileri sizlere sunacağız.
Eğer yeni başlayan biriyseniz, SEO’nun faydaları ve temel prensipleri ile ilgili bilmeniz gereken her şeyi
öğreneceksiniz. Bu sayede arama motorlarının nasıl çalıştığını anlayabilecek ve bu öğrendiklerinizi kullanarak websitenize hedefinize yönelik, yüksek trafik çekme imkanınız olacak. Sizinle websitenizin yapısı, sayfa içinizin optimizasyonu ve anahtar kelime araştırması gibi temel adımlar üzerinden ilerleyeceğiz.
SEO ile ilgili bilgi sahibiyseniz de size uygun bir şeyler bulacaksınız. Rehberin ilerleyen bölümlerinde SEO
maceranız esnasında karşılaşabileceğiniz en önemli konuları göreceğiz. Son olarak sayfa dışı (off-page)
optimizasyonu ana hatlarıyla inceleyeceğiz ve link inşası üzerine derinlemesine yoğunlaşacağız.

Referans vermeyi düşünmüyorum arkadaşlar.
örnek sayfalar: