Meta (FB,IG) & Google Ads
hocam yıllarca krem,yüz yıkama jelleri vs kullandım. Hiç bir işe yaramadı, alnımda ve sırtımda sayısızca sivilce çıkıyordu. En sonunda özel bir doktora gittim. Zoratenin yazdı. (roaccutane benzeri bir ilaç) 4-5 ay 20 gr. olan haplardan kullandım. Dudaklarımın kuruması dışında hiç bir etkisi olmadı.Zaten onuda dudak kremleriyle hallettim,hiçbir sorun olmadı. Yüzümde ve sırtımda şu an hiçbir sivilce yok,maşallah cam gibi..
Bu ilaçlar hakkında bir çok yorum var, korkulacak bir şey yok inan.Normalde kan testi vs isteniyor ilaca başlamadan ve başladıktan sonra ki 2 ayda 1, ya da ayda 1 olarak. Açıkça söyleyeyim hiçbirini yaptırmadım..Çünkü düşük dozu kullandırdı doktorum ve hiçte dozumu yükseltmedi.. Yükseltseydim yaptırırdı-yaptırırdım zaten
yok akciğerlere şey yapıyor,böyle yapıyor,yok nefesin kesiliyor,yok şudur budur falanda filende yorumlarına gelme,ben bu ilacı içerken gym bile yaptım...
küçük bir not ;ilacı kullanırken kendinize ufak bir yüz yıkama jeli alıp yüzünü bu jelle günde 2 kere yıkamaya ihmal etmeyin
kolay gelsiin.