Konunuz için teşekkürler ve ayrıca da bol kazançlar diliyorum,
Benim sormak istediğim konu şu ki ;
Araştırdığım kadarı ile satıcı olabilmek için mutlaka bir kredi kartı tanıtmamız gerekiyor, 12 ayı aylık 40 dolar gibi kesmek için, satış yapmadığımız ayları da geri ödüyor bize doğru mu?
Ayrıca bazı eğitim veren yerler var amazon ile ilgili, hem hesap açıyorlar hem eğitim veriyorlar, sorularımıza cevap buluyoruz ve hesabımız suspend olduğu zaman açıyorlar, sermayesiz iş modelini anlatıyorlar, sizce ne kadar yardımcı olur bize?
Sizde almadan sat mı yapıyorsunuz yoksa etketleme şeklinde mı satış yapıyorsunuz?
Ayrıca firma ürün bulmamızda ve seçmemizde yardımcı olacaklarını belirtiyorlar ve bir kaç paralı programıda 1 yıllık kullanmamızı sağlıyor bu hizmetlere karşı da 1000 Dolar gibi bir ücret alıyorlar. Sizin fikriniz nedir bu konuda
Merhaba, kredi kartı ektresine ihtiyacınız oluyor hesabınızı açarken adres doğrulaması yapıyorsunuz.
Kuzey amerika pazarının aylık ücreti var uae,sg gibi pazarlarda mağaza ücreti yok oralardan başlamanız daha kolay olur kuzey amerika pazarını aktif etmek zor.
Çok fazla danışmanlık ve eğitim veren kurum ve kişiler var, eğitim almak işleri hızlandırır ama 1000dolar gibi fahiş fiyatlara bir yıllık otomasyon veya yazılım hizmet veren kişilere itibar etmeyin derim çok fazla pişman olan var.