Beni bilen bilir muhalif bir insanımdır. İktidarı da, sayın Erdoğan'ı da, ekonomi politikalarını da eleştiren mesajlarım vardır. Vay sen iktidarı eleştirdin diyerek hiçbir zaman ban cezası almadım, forumda da saygı çerçevesinde yapılan siyasi eleştiriler nedeniyle ceza alan da görmedim zaten forum içerisinde siyasi konular yasak diye biliyorum sonuçta burası bir webmaster sitesi siyaset konuşabileceğiniz yüzlerce ortam var, elbette ülke sorunlarını dozajında konuşacağız ki bununla ilgili bir kısıtlama yok forumda.

Söz konusu videoya dönersek içerisinde küfür içeren sözler var, sevsek de sevmesek de ülkenin cumhurbaşkanına yapılan bir hakaret varsa bunu alkışlamak, destek vermek kabul edilebilir bir şey değildir. Hatta daha ileri götüreyim bu videoyu desteklemek beğenmek ülkenin cumhurbaşkanına dolaylı yoldan küfür etmek demektir. Böyle hassas konularda yazacağınız mesajların ve tutumunuzun nerelere gidebileceğini düşünmek gerekir.

Forum dışı için konuşursak Atatürk'e edilen hakaretler için ölü taklidi yapan ama bu tür meczupların saçma sapan paylaşımlarını gündem yapıp ortalığı ayağa kaldıran bazı kitleler de iki yüzlüdür, samimiyetsizdir. Amaçları sayın Erdoğan'ı korumak değil algı yaratmaktır.