sio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hala kullanıyor musunuz motoru?
Bir kaç soru sormak istiyorum.

Kronik rahatsızlıkları varmış. Kayış kopartma, benzin hortumu, stop etme, çalışmama tarzı. Bunlar başınıza geldimi? Kaç km kullandınız toplam genel olarak memnun musunuz?

1'de günlük minimum (60km) yol için ideal midir. Sabah işe giderken 20 km sonra park halinde duracak akşam eve gelirken 20 km gelinecek. Ekstra 20km de sağ sola gezip işleri halletmek için ekledim ideal midir? Tek kişi 70 kg kaldırır mı?
Motoru hala kullanmıyorum sattım. Satma sebebim maddi ihtiyaçtan dolayıydı.
Kronik sorunlari var evet, stop etme sorununa bir kaç defa denk geldim. kayış koparma vb işi 2-3binde yapıyormuş o kadar tecrube edemedim ama hemen hemen her motorda oluyormuş yani kullanan herkesten duydum bu sorunu. Onun dışında 70 kilo ideal ve dediğimiz kmlere göre rahat kullanırsınız herhangi bir sorun olmaz.
Eğer bütçenizi aşabilme imkanınız varsa, yuki enzo 50cc veya arora cappucino, espresso modellerini de inceleyebilirsiniz. Açıkçası mondial bana biraz küçük gelmeye başlamıştı. Benim boyum 1.79 bacaklarımı koyma noktasinda sorun yaşıyordum. Bahsettigim motorlar biraz daha uzun ve büyük olduğu için motor alırsam cappucino veya yuki enzo almayi düşünüyorum. Ekstra sormak istediginiz bisi olursa cevaplarım.