Hocam sakin olun. Ben alıcıyım önümüzde ki ay kendim kurmayı planlıyordum konunuzu gördüm.
Şirket Kurulumu için gereken ücret 257.748,46 TL
257K tl den bahsetmişsiniz ben bilememki sizin kaça devir edeceğinizi. Konunuza alıcı gözüyle bakabilmem için 257 k ibaresini kaldırmanız lazım ki ben size güvenip arayayım veya bilgi alayım.
Fevri hareketinize anlam veremedim. İyi satışlar.
KKTC'de Şirket kurmak isteyen arkadaşlar için hazır kurulu LTD şirketini devir edebiliriz.
(20,000.00 ) Blokeli sermaye gösterilerek kurulmuştur.
Detaylı bilgi telefonda görüsülür.
Sıfırdan şirket kurmak isteyen arkadaşlarada yardımcı olabilirim.
0'dan şirket kurmak için; 25000 (Lisans ve Bloke ödemesi) 3480 Kurulum masrafları, Aylık olarak 250 Muhasebe ücreti gerekmektedir.
Totalde 28,730,00
Şuanda 1 euro 8,97
Şirket Kurulumu için gereken ücret 257.748,46 TL
Şirket fiyat devri sadece ciddi alıcılar ile telefonda görüşülecektir.
Telefon numarsı için PM isteyebilirsiniz
Bu yukarıdaki masrafları karşılayamayacak veya şirket kurulumu ile zaman kaybetmek istemeyenler için kolay bulunamayacak birfırsattır.
Bence konuyu iyi okuyup değerlendirin. Benim açtığım konuda bahsettiğiniz rakamlar gerçeği yansıtmıyor "Ben yalan konuşuyormuşum gibi" lense etmek yerine sorarsınız cevaplarım. 11 yıldır bu forumda bana kimse sizin yaklaşımınız gibi yaklaşmadı.
Kalın yazı ile belirtmişim Yukarıdaki masrafları karşılamayacak veya zaman kaybetmek istemeyenler için bulunamayacak bir firsattır diye.
Şirket devri fiyatı içinde ciddi alıcılar ile sadece telefonda konuşurum demişim. (İyi Okyup anlayan bir kaç arkadaş ile telde zaten görüştük)
Bana şirketin kuruluş masrafları 3480 Euro'ya gelmiştir "Muhasebe, %1 vergi ve lisans ödemeleri benim şahsıma aittir. Alıcı vergilerini zaten kendisi ödeyecektir."
Şirket Kurulumu için gereken ücret
257.748,46 TL Buradaki rakamı'da Sıfırdan şirket kurmak isteyenler için paylaşmışım ve bu rakamı karşılayamayacak veya vakti olmayanlar için iyi bir fırsat demişim.
Buradaki farklılık sadece benim 20.000 euro sermayeli kurduğum Uluslar Arası Şirket bloke ödemesi 10.000 euroya düşmüş odur.
Şirket fiyat devri sadece ciddi alıcılar ile telefonda görüşülecektir.
Bu yukarıdaki masrafları karşılayamayacak veya şirket kurulumu ile zaman kaybetmek istemeyenler için kolay bulunamayacak birfırsattır.
Saygılar...