Kindi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google da itibarlı olmak için spam basan Haber Siteleri olmak lazım. 3 yıl önce bir site açmıştım. Yazılarını ciddi manada emek vererek, dürüstçe, hilelesiz hurdasız ve ziyaretçiye fayda sağlamaya odaklı yazılar yazdım. İndexlenme kaygısını da gütmedim. "Kaliteli ve dürüstçe bir iş yapıyorum, uzun vadede elbette ki ödülünü alırım, google dürüstlüğü ve kaliteyi ödüllendirecektir mutlaka" diye kendime telkinde bulunuyordum saf saf! 3 yıl sonra bazı linklerimi incelerken bir de ne göreyim, özenerek bezenerek hazırladığım içeriğimin yüzde kırkını indexlememiş... Şahane yazılar onlar da!.. Geçenlerde "manuel" olarak indexlettim tek tek. Bu işlerle epey zamandır uğraşmama rağmen geç de olsa şunu anladım. Google için kalitenin, özgünlüğün ve ziyaretçiyi merkeze alan faydalının hiçbir kıymeti yok. Spam üzerine çalışan hatrı sayılır bir haber sitesiyseniz hemen indexlenirsiniz ve her konuda öne çıkarsınız. Örneğin "AdsenSe nedir? Nasıl alınır?"la ilgili bir konu üzerine ciddi çalışan bir webmaster sitesi günlerce emek vererek bir makale hazırlasa dahi aramalarda onun bu makalesi çıkmaz da "ne alaka" diyeceğiniz bir haber sitesi spam dolu kelimelerle bu başlıkta bir içerik(!) yayınlasa hemen indexlenir, ön sıralarda çıkar. Torpil ve güçlünün borusunun sesi her yerde var maalesef.
aynen öyle hocam. Başka bir siteyi deneme yapmak için kopyaladım 40-50 tane yazı indexlenmiş. Şaşırmadım.

makenzi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şu konuya https://www.pembeportakal.net/ucrets...e-hizmeti.html bir bakın hocam belki işinize yarar..
Teşekkür ediyorum. Gönderdim.