selcuksofta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle böyle bir site yapmayı başarabildiğiniz için sizleri tebrik ediyorum.
Şuraya cevap vermek isterim >> Site satış kategorisindeki ilanlara bakıyorum 300-400 lira gelirli siteler 5-10 binlere satılıyor. Site fiyatları uçmuş. << Evet fiyatlar uçtu ama anca ilanı açtıkları ile kalırlar, kimse almaz

>> Aylık şuan 5 adsense 1 tanıtım geliri var, 2021'in ilk 3 ayında bunun en az 10K olacağını ön görüyoruz. << ben olsam şu an ki hali ile bile ASLA satmazdım. Bu gelir gerçekten çok iyi, kiii 10 K'ya çıkacak diyorsunuz. Zaten bu site ben olsam 100 K isterdim, bu parayı da kimse vermez yoluma devam ederim, fikrim bu.

Benim de sitem 14 yaşında www.habergalerisi.com bu yukarıdaki 5-10 binlere satılma mantığında o zaman en az 30.000 TL eder, ama ihale açıp koysam 1.000 TL'yi geçmez emin olun.

Tekrar bol şans, dediğim gibi ben olsam satmazdım, iyi forumlar.
Teşekkürler hocam, seo ajansıyız zaten, ekipçe 1 yıla yakındır epey ilgileniyoruz, para da harcadık içerik, backlink tanıtım vb. üstünde durunca zaman harcayınca yürüyor siteler, sadece biraz emek ve zaman ayırmak lazım.

Amerika için bir projemiz var, haliyle dolar harcamamız gerekiyor, ya o projeyi 3 yıla felan yayacağız, ya da elimizdeki iyi siteleri değerinde satıp işi hızlandıracağız, yoksa satmak istediğimizden de değil seviyoruz sitemizi.