Keşke aynı tepkiler andımız kaldırıldığında da yapılsaydı, andımızı kim kaldırdı? Neden tepki göstermediniz? Burada bir beğeni için ortalık ayağa kalkmış yazıktır. Yapılan beğeni ve ezhelin söylediği çok yakışıksız bu arada.
Türküm doğruyum çalışkanım'dan hükümet neden rahatsız oldu da kaldırdı, Keşke aynı tepkileri onun için de görseydik. O zaman piyasada hiç bir milliyetçiyi göremedik.
ve mahkeme kararını uygulamıyor cumhurbaşkanı ve elemanları. Andımızın kaldırılması kanunlara aykırı bulunmuş ve kaldıran yasa iptal edilmiş olmasına rağmen hala okullarda Andımı okutulmuyor.
Ancak yönetim farkında mı bilmiyorum ama son günlerde foruma siyasetin cemresi düştü. çaktırmadan politik başlıklar açılıp üyeler arası çatışma çıkartılıyor. .
evet dün yazacaktım ama boşver sana mı kaldı dedim geçtim. şimdi siz dilegetirince yazmak istedim. çoğunluğu paralı üyelik almış vatandaşlar iktidar yanlısı konular açıyor ve peş peşe anında toplanıp birbirinin dedikerini pekiştiriyorlar. haliyle karşı görüştekileri de bu sinirlendiriyor.