Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Coşkun gerekli açıklamayı yapmış. Birkaç cümle de ben yapayım. Beni forumdan ya da yakından tanıyanlar, az çok düşünce yapımı biliyordur. Muhalif kesime daha yakın olduğumu da az çok bilirsiniz. Yönetim içinde hem hükümete hem de muhalefete yakın arkadaşlarımız var. Bir arada gayet güzel geçinebiliyoruz. Ancak maalesef herkes böyle olmuyor.

Hükümeti birçoğumuz eleştiriyor. Yanlış olduğunu düşündüğümüz şeyleri yazıyoruz. Ancak devletin başındaki kişiye küfür etmek ve bunu desteklemek doğru değil. Küfür ve eleştiriyi ayıralım. İnanın taraf tuttuğumuz yok. Zaten olamaz da, çünkü her görüşten insan var yönetim içinde. Eleştirinizi saygı ve kanunlar çerçevesinde elbette yapın. Fakat kişilere duyduğunuz öfkeyi, makama yansıtmayın. Kişiler gelip geçicidir, baki olan devlettir. O yüzden sevseniz de sevmeseniz de, Cumhurbaşkanlığı makamına saygınız olsun. Hepinize hayırlı işler.
Abi sonuna kadar hak veriyorum. Bu konunun dışında da benzer konulardan kaynaklı tartışmalar doğuyor. Artık geldiğimiz noktada iki taraf oluşmuş durumda gibi geliyor.
Doğruya doğru, yanlışa yanlış demeyi nedense tam anlamıyla bilmiyoruz. Mesela forumda bu tür konu başlıklarına hiç yer verilmese ya da bir şekilde önüne daha çok geçebileceğimiz bir şey yapılamaz mı?
Haber olarak sınırlama getirilse ve sadece teknoloji üzerine haberlere izin verilse gibi. Yönetim kadrosu bu işi çok daha iyi biliyordur ve ister istemez çok şikayet mesajı da alıyor. Zaten gündem olmuş haberleri ayrıca burada görmek ve destekleyenler ile desteklemeyenlerin tartışmaların önüne geçebileceğimiz bir çalışma yapılsa, hatta bunun net bir şekilde duyurusu yapılsa daha iyi olmaz mı?