Yorumda bir hakaret göremiyorum ben?
Dalga mı geçiyorsunuz? Yok adalet neredeymiş yok bilmem ne webmaster platformuymuş hadi arkadaşım hadi...
F*ck you Mr. ERDO.. demek ne demek? Bir tane soytarının peşine düştünüz. Biraz şehitlerimizin arkasında durun, Gazilerimizin arkasında durun biraz Devletimizin arkasında durun yazık çok yazık. Gerçi İstanbul barosuna Terörist fotoğrafı asan ve bunu destekleyenlerin olduğu ülkedeki bazı kesimden çok fazla şey bekliyoruz bunun da farkındayım.
Küfürün dolaylısı yada doğrudanı olmaz.
F*ck you Mr. ERDO.. Bu lafı destekleyenlerin mesajını beğenmek ne demek? buraya ne çekip geliyorsunuz bilmiyorum fakat saçmalamayı kesin artık.
Bıktım bu yazıları yazmaktan
R10.Net'de ne Atatürk'e ne Tayyip Erdoğan'a nede ondan sonra gelecek herhangi bir Cumhurbaşkanına ismi kimliği kökeni önemli değil devletimizin başında kim olursa olsun kimse küfür edemez! kimse hakaret edemez! kimse küfür edenleri destekleyici mesajlar, beğeniler paylaşamaz! Daha ne kadar açık olabiliriz bilmiyorum. Bize yönetici dediğin tarafsız olur diyorlar neyin tarafsızı hayırdır Vatandaşı olduğumuz Türkiye Cumhuriyeti'ni bırakıp Amerikayı mı tutalım? Teröristlerimi destekleyelim? Bizim tarafımız bayrakla, devletle.. Kişisel olarak ben belki hepinizden fazla eleştiriyorum fakat hakaret, küfür asla kabul edilemez.
Bu eleştiri değil. yada bu beğenen kişiler eleştiriyi beğenmiyorlar. Eleştirilere karşı sorunumuz yok, tarafsız kalırız. Fakat bu keşin söylediği şey
KÜFÜR bildiğiniz net
KÜFÜR Devletimizin başındaki Cumhurbaşkanımıza edilen net bir küfür daha neyin peşindesiniz anlam veremiyorum ama saçmalamayı kesin artık..