O adam HDP ve PKKyı destekliyor. Afrinde geberttiğimiz teröristler için barış olsun kimse ölmesin diyor. Hdpli vekillerin göz altına alındığı gün Cumhurbaşkanına küfür ediyor. Bunlara mı üzüleyim yoksa bu yaptığını destekleyen ve beğenen kullanıcıların forumda olmasına mı? Bu adam bildiğiniz hdp ve pkkyı destekliyor.
Olaya o açıdan bakmamak gerek yanlız. Daha önceden de hdp'li vekiller göz altına alındı hatta içeri aldılar. Herhangi bir paylaşımı olmadı. Bizim bildiğimiz Ezhel Atatürk'ü seven vatanını seven birisi. Dün yapmış olduğu son derece saygısızlık.
sende ban yiyicen haberin yok
@Sikayet; burda adalet yoksa başka yerde ticaret yap
Bu şahsın yetkililer tarafından incelenmesi gerektiğini düşünüyorum. 21 saat önce üye olmuş, konuşma üslubu hiç hoş değil. Multi üyelik olma ihtimali bana göre %97