Sen sigortalı işte calısıyorsan maaşının belli kısmınamı haciz geliyor?
Eğer banka sana haciz yapıyorsa o sebepten varlık şirketine satmıyordur.
Artık senden umudu kestiklerinde satıyorlar.
Ben 2-3 sene ödemedim, o zaman satmışlardı ama ben ssk li işte de calısmıyordum.
Hiçbir gelirim ve mal varlığım yoktu.
Hocam sigortalı işim var mal varlığım üzerimdeki elbisedir..
Siz şanslıymışsınız bende hep avukata yönlendirildi eve icra kağıdı geldi. Neyse bunları bitirdim artık, şu anda sadece bankaya kaldı.
Ayrıca şu anda çalıştığım kuruma maaş haczi gelirse çalıştığım kurum böyle şeyleri pek istemediği için işten çıkarabilir.
95 bin ₺ büyük bir para değil. Evet ha deyince bulunmaz fakat ödenmeyecek bir para da değil. Ailenizden destek alın. Bizim borcumuz yıllardır 50 binin altına düşmedi. Şuanda da 105-110 civarı var. Bir şekilde yuvarlanıp gidiyoruz. Tüm gücünüzle borçlara yardırın. Tüm harcamalarınızı kısın. Eğer borç tek bir bankaya ise ödemekte zorlandığınızı, taksit tutarlarını azaltmazlarsa ödeyemeyeceğinizi söyleyin. Mutlaka yardımcı olurlar.
Hocam 95 bin belki büyük para gibi görünmeyebilir benim borçlu olmam ve yıllardan beri borç ödeme beni bıktırdı. Yaşıyorum nefes alıyorsam bi ümit vardır diyemiyorum artık... Geniş biri olsaydım eğer bırak borcu benden alacak olan kurum düşünsün derim umrumda bile olmazdı. Maddi tarafı burası olduğu gibi bir de manevi tarafı bankadan bir borç almışım, ortada bir borç var kim olursa olsun ben bunu ödemem gerekir.
Hocam ben aynı krediyi iki kere refinansman yaptım. Borcum bir an önce bitsin diye ödeme miktarını yükseltmiştim. Ama ödeyemeyince tekrar kredi tekrar kredi çekmek zorunda kaldım.
Şu anda hayatımda çektiğim kredi sayısı 40dan fazladır. Bir kaç ay ödeyebiliyorum ama maaşım krediye bile yetmiyor aile destek oluyor zaten nereye kadar destek olacak ?