Arkadaştan editör paketi aldım 11 gün önce. Bugün içeriklerin normalinden geç girilmesi, whatsapp mesajlarımı görmemesi, kendisini aradığımda böyle bir numara yok uyarısından dolayı arkadaşı kötü niyetli sandım. Fakat numarası borçtan dolayı kapanmış ve bugün yoğun olduğu ve bana özel +1 fazla makale girmesi nedeniyle biraz gecikmiş. +1 makale meseleside kopya içeriğe benzeyen bir makalesini ona gönderdim, oda özür dileyerek yarın 2 makale gireceğini söylemesidir. Buda ne kadar cömert olduğunu ortaya koyuyor ki ben ek makale bile istememiştim.
Uzun lafın kısası bu kadar güzel bir arkadaşa yanlış anlaşılmadan dolayı yanlış ithafta bulunmam nedeniyle özür diliyorum. Bu arada editör arayan kişiler kesinlikle bu arkadaştan kalitesini bulamayacaklar bunuda söylemiş olayım.
Teşekkür ederim. Yanlış anlaşılmanın da çözülmesine ayrı sevindim. Yönetimde umarım hızlı olursa konuyu kaldırır.
Yeni panel giriş şifresini aldıktan sonra 2 içerikte eklendi.
Bende kendisi ile çalışıyorum. Bugun evet makale girilmedi ama ben üstüne düşmedim pek güvenmiştim kendisine
Teşekkür ederim. İçeriğiniz eklendi. Bugün biraz geç oldu ama gün bitmeden içeriğiniz yayınlandı.