Hocam daha dün konuştum şirket kurulumu için istenen bloke 50k yı firma sana borç olarak gösterebiliyor ve karşılığında 1k alıyor.
Yani total istedikleri para 6k $ Ve serbest liman bölgesi şirketi kuruyorsun ayrıca iş bankası hesabına kadar kendileri açıyorlar.
Bahsettiğiniz maliyetler pek gerçeği yansıtmıyor gibi.
Yalan mı konuşuyoruz biz burada, Birilerini dolandırmaya mı çalışıyoruz ne demek istiyorsunuz siz gerçeği yansıtmıyor demekle?
Serbest Liman ve Bölgesi ve UŞ (Uluslar Arası Şirke) hakkında bilginiz var mı ?
Total istedikleri para 6k diyorsunuz. Bende total firmanın istediği para "Uluslar Arası Şirket için 3480 Euro diyorum" Şirket açmak isteyenler için hazır kurulu bir şirket devri için bu konuyu buaya açtım sizin İnsanların aklı ile oynamanız için değil.
(UŞ) Uluslar Arası Şirket; Ben şirketimi 20.000 Euro sermaye blokesi ile açtım Şuanda 10.000 Düşmüş (Bu masraf değil 15 günlük bloke parasıdır hesap açıldığında geri çekebilirsiniz) (Yıllık 5000 Euro Lisans Ücreti ve %1 vergisi vardır) Harçlar ve kurulum üctreti 3480 dur.
Serbest Liman Bölgesi; Sermaye blokesi (100.000$) Şuanda 50.000 Düşmüş (Bu masraf değil 15 günlük bloke parasıdır hesap açıldığında geri çekebilirsiniz) (4000 $ Şirket kurulum işlemleri 1500 $ Şirket tescili için toplamda 5.500 $ 'dır)
Sizin 6.000$ olarak bahsettiğiniz
Serbest Liman Bölgesi; şirket harçlar ve masraflar içindir
Benim burada devir ettiğim
(UŞ) Uluslar Arası Şirket'tir.
Benim şirketimi devir etmek için açtığım konu ile sizin bahsettiğinizin bir alakası varmı? Neden bilmediğiniz bir konu hakkında ticaretimi baltalamaya çalışıyorsunuz?
Ben zaten şirketimi daha makul bir fiyata devretmeyi düşünüyorum
Sermaye blokesi için zaten şirketiniz adına geçici hesap açılır daha sonra siz kendiniz giderek şirket ortağınız ile ilgili noter'den vekalet vererek banka kullanım yüzdesini belirleyerek Şirket adınıza gerçek banka hesabı açarak (Sizin Kontrol edebildiğiniz Mobil veya internet şube hesabı açıp bankada imzalarınızı atarsınız).